golf

Snö på träden

Inlagt av lasse mån, 11/11/2019 - 07:29

... o lite kallt ute. Men det försvinner om några timmar när solen "värmt" på. Förra helgen prövade jag en av våra roligare golfrancher inom distriktet. Jag har inte tränat golf på det sättet på flera år. Den här ranchen hade monitorer som visade varje slag med vinklar och avstånd. Det blev lite roligare att slå slag då och det var betydligt lättare att följa upp om jag slog snett eller hur bra mina "skitslag" blev ändå, längdmässigt.

Etiketter

Mer golf...

Inlagt av lasse mån, 09/16/2019 - 10:27

Golfträningen för M går bra tycker jag. Det är kul att stå o nöta tillsammans. I helgen besökte jag Saltsjöbadens golfklubb för ett möte och en runda golf. Det blåste rejält ute. Det var trädknäckarvarning i blåsten bitvis. Men vi hade riktigt trevligt och det fanns några bra slag bland de dåliga. Gick inte därifrån med massor med poäng direkt, men det var runda två i år så det var inte så illa. Nästa helg blir det spel på Ullna golf. SGDF firar 60 årsjubileum. Lite party o lite golf.

Etiketter

JSM-Klubblag #2

Inlagt av lasse sön, 08/11/2019 - 14:36

Sitter framför datorn en stund och känner mig lite mör. 3 dagar med förberedelser och tävling på Stockholms Golfklubb där 8 lag gjorde upp om 4 platser till nästa kvalsteg i JSM-Klubblag (golf). Allt flöt på väldigt bra och det var bitvis väldigt spännande matcher. Hade med mig två bra domare och ett gäng trevlig tävlingsledarassistenter.

Etiketter