Värmebölja

Inlagt av lasse tors, 07/15/2021 - 10:12
.

När det är 27-32 grader varmt ute så är det svårt för mig att företa mig någonting. Jag försöker bara uthärda. AC:n går för fullt i huset sedan några dagar vilket hjälper rejält när man sitter inne och arbetar hemifrån.
Kasper är inte så intresserad av att gå ut i solen direkt. Det blir lite promenader i skogen och på morgon/kvällstid när det lugnat sig lite. Tyvärr blir både golfen och båten lidande i vädret då båda innebär att stå i direkt sol en längre tid.
Jag har såklart passat på att handla lite saker sedan senast. Terränghjul till gräsklipparne så den inte kör fast lika lätt i min gropiga gräsmatta. En eldstad från Byggmax som efter leveransproblem verkar komma till oss i morgon. En ny Google Home (som heter Google Nest Audio nu för tiden) då den gamla inte svarade på tilltal längre. Kaspers unghundskurs är klar och vi tycker att han är en väldigt väluppfostrad hund på det stora hela.  Bilden är från när Kasper hade premiär som TD-hund. Han var med mig två dagar på golfbanan till mångas glädje.